Boto-repair

Caravans & trailers

Caravans en trailers zijn zeer kwetsbaar. Een deukje is zomaar gemaakt. Van oorsprong is BOTO-repair gespecialiseerd in herstellen van polyester boten. De technieken bleken echter ook geschikt voor het herstellen van schades aan caravans en trailers. Dankzij onze jarenlange ervaring en innovatieve technieken, kunnen wij uw caravan en trailer weer optimaal herstellen.

Net als bij boten, kunnen ook caravans en trailers worden geconditioneerd (polish&wash). Tevens kunt u ervoor kiezen om uw caravan of trailer te laten behandelen met een duurzaam onderhoudsproduct. Hierdoor wordt het materiaal langdurig geconserveerd en krijgt het bijzondere vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Hierdoor is uw caravan of trailer gemakkelijk in onderhoud.

Daarnaast zal het uv-beschadiging tegengaan. Welke ondergrond het ook betreft: polyester, kunststof, aluminium, coatingssystemen etc. Vaak zie je bij bijvoorbeeld paardentrailers dat de trailer verkleurt en er verkrijt uit gaat zien. Dit komt doordat uv-stralen de coating aantasten. Dit kan worden hersteld zodat uw trailer er weer als nieuw uit gaat zien. Bovendien is reparatie op locatie mogelijk. BOTO-repair is gevestigd in Friesland en bestrijkt ook de omliggende provincies.

Voor een vrijblijvend deskundig advies kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Pinterest

Pinterest2

Pinterest3