Boto-repair

Automotive

Voor een bedrijf is het wagenpark een belangrijke investering. Een vrachtwagen is uw visitekaartje, daarmee komt u bij uw klant. Heftrucks zijn onmisbaar in uw logistieke processen. Door intensief gebruik van vrachtwagens, heftrucks en andere voertuigen, is de kans op schade groot.

Tijd is geld, dus schades dienen snel en onzichtbaar hersteld te worden. Boto-repair maakt samen met u een planning die u past. Als u wenst dat uw vrachtwagen in de avonduren of weekenduren gerepareerd wordt, dan kan dat.

Of het nu gaat om honingraat-, sandwich- of glasvezelconstructies, BOTO-repair heeft alle vakkennis in huis om de schade te herstellen. Van kleine tot grote onderdelen, of het nu gaat om een bumper, spoiler, oplegger of aanhanger. Zelfs laswerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Dit alles kan op locatie, bij u op het terrein. Naast schadeherstel, kan BOTO-repair uw wagenpark ook conditoneren (polish&wash).

Steenslag is een veelvoorkomende oorzaak van schades. BOTO-repair kan een geharde, transparante coating over de laklaag aanbrengen, die de steenslag aanzienlijk verminder. Bijkomende voordelen zijn kleuren weer in oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Uw voertuig ziet er weer als nieuw uit. Daarnaast is de coating zelfreinigend waardoor u minder tijd en geld kwijt bent aan onderhoud.

Voor een vrijblijvend deskundig advies kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Pinterest

Pinterest2

Pinterest3